За мен

„Казвам се Аксиния Баева и обичам да говоря“

Това беше първото изречение „За мен“, което написах преди повече от 10 години, когато създадох първия си блог. Пишейки представянето си за хората, които ще посетят този сайт, прочетох визитката ми в блога и усетих, че се налага да напиша нова. Защото искам да кажа още.

С годините съм попадала в много ситуации, в които се е налагало да се представя с няколко думи: на обучения, които съм посещавала, на официални събития, конференции, срещи. Винаги в началото има един момент, в който някой казва „Представете се с няколко думи“. В един момент осъзнах, че имам проблем с това представяне.

Темата е фундамент – отговор на въпроса „Кой съм аз?“. Инерционно, обикновено, хората даваме имена, години и професия. Някои добавят майка на еди колко си деца. Но тази строго демографска информация до колко описва истинската ни същност? До колко успяваме да изразим себе си и да дадем на околните основателна причина да искат да общуват с нас, казвайки им предимно очевидни или лесни за предполагане неща като възраст, професия и семеен статус? Имам усещането, че не успяваме в достатъчна степен. Поне на мен не ми е достатъчно. Ето защо сега тук имам за цел да дам повече информация в отговор на въпроса „Кой съм аз?“.

Аз съм Аксиния Баева и моята страст е да помагам на хората да разкрият пълния си потенциал. Стремя се към осъзнат живот, в който да следвам призванието си.

Професионалният ми опит основно е свързан с управление на процеси и екипи, и правя това повече от 15 години.

Вярвам в хората преди процесите.

Вярвам в действието.

И в справедливите резултати.

Вярвам, че happiness, wellbeing, work-live balance не са просто думи от говоренето в модерния корпоративен свят, а действия, които ние трябва да предприемем по пътя на успеха и на осъзнатия и хармоничен живот.

Знам как се постига това и съм готова да го споделя.

И да…обичам да говоря 😊